De Trainer van R.B.S vertelt :

Tim Zegwaard

Tim is zelf een fanatieke sportman die trainingen geeft, maar ook nog zelf de zweetdruppels op zijn voorhoofd krijgt bij dit spelletje als hij zelf aan het spelen is. We zijn als RBS dan ook zeker blij met deze aanwinst binnen onze gelederen.  

Hieronder houden we ruimte vrij zodat Tim aantekeningen en trainingstips kan zetten. Dus je kunt hier zelf je informatie vandaan halen.

Succes Tim


Van de Trainer

Door de trainer

Zo, ik hoop dat jullie allemaal klaar zijn voor aankomend seizoen, en zin hebben om de shuttle weer te slaan, ik heb er namelijk reuze zin in. Wat mij betreft is de insteek vooral gericht op gezond sporten en daar hoort een goede techniek bij. Mijn insteek is niet een training te geven met uren lang rennen (daar hou ik zelf ook niet van) maar veel meer gericht op jullie persoonlijke wensen. Natuurlijk zal ik jullie ook van advies/tips proberen te voorzien over zaken die opvallen. Mocht je iets willen weten of gewoon een vraag hebben, geneer je niet en gooi het eruit. 

Nou geniet nog van de zomer, ik hoop jullie spoedig allemaal te zien.

Groet,

Tim Zegwaard