Website van RBS

01-08-2017

De website is nu vervangen voor een nieuwe look. Heel gebruiksvriendelijk.

We zijn er heel blij mee en hopen dat iedereen hierin zijn weg weet te vinden.

RBS Barbeque

29 Juli 2017

Dit jaar zijn we uitgenodigd voor de RBS-BBQ bij Berdien den Hartigh in Broek op Langedijk.

Vanaf 17:00 uur stond de deur open van een volledig RBS ingerichte tuin. De drank stond koud en alle buren hadden geen ruimte meer in hun eigen koelkast voor hun eigen spullen.

Ciska en Gert hebben een collectie wijn geselecteerd voor onze wijn-drinkers. Helaas zat het weer niet echt mee, waardoor we op twee delen van de tuin zaten.

Wim Vis heeft het vlees, brood, salades en kruidenboter geregeld. Tevens leverde hij de BBQ-plaat en gasfles.

We hebben allemaal heerlijk genoten van al het lekkers en het was een heel gezellige avond.

Voor herhaling vatbaar.

Hierbij wil ik een ieder bedanken voor zijn inzet en in het bijzonder wil ik Berdien en Jan bedanken voor het beschikbaar stellen van hun huis.

Vakantie

Op Donderdag 7 September 2017 om 20:30 uur gaan we weer pluimpjes meppen in De Oostwal.

Helaas zijn er een aantal leden gestopt met badminton of zijn bij een andere club gaan spelen. Ook zijn er een aantal mensen geblesseerd. Deze RBS-ers willen we dan beterschap toe wensen en uitnodigen om eens gezellig langs te komen.

Voor een ieder willen we, namens het bestuur, een geweldige vakantie toe wensen, geniet ervan en rust lekker uit.

Laatste berichten in onze blog

Ontdek het laatste nieuws
 

Stof de rackets maar weer af, zoek je sportschoenen maar weer op!! Vanaf donderdag 6 september gaan alle remmen weer los. Vanaf 20:30 kunnen we weer lekker shutteltje meppen!! Achter de schermen zijn we druk bezig om het weer tot een top-seizoen te maken. Hou de "nieuws-smaches" in de gaten!!

Op 11 Januari 2018 om 20:00 uur houden we een extra ledenvergadering. Het bestuur word in samenstelling gewijzigd en hierover dient gestemd te worden. Hiervoor hebben we alle leden nodig of een vertegenwoordiging van de leden die niet kunnen.

Het gebeurt regelmatig dat leden nieuwe mensen meenemen. In overleg en na goedkeuring van het bestuur is dit mogelijk. Echter is dit niet bij alle leden bekend en gaat men ervan uit dat het goed is. Ik wil een ieder erop wijzen dat elk bestuurslid het recht heeft, om iemand niet toe te laten.